top of page

Nabavna analitika

Uporabite moč podatkov s prilagojenimi analitičnimi rešitvami.

V svetu, preplavljenem s podatki, je sposobnost izkoriščanja tega bogastva informacij tisto, kar ločuje vodilna podjetja. Pri EFEKTO PRO smo specializirani za pretvorbo neobdelanih podatkov v uporabne vpoglede, ki spodbujajo strateško odločanje. Naše analitične storitve so zasnovane tako, da razumejo vašo edinstveno podatkovno okolje, prepoznajo vaše posebne potrebe in izkoristijo potencial vaših podatkov s po meri oblikovanimi nadzornimi ploščami in analitičnimi rešitvami.

Nabavna analitika, Business intelligence za nabavo

Naš pristop:

  • Razumevanje vaših podatkov: Začnemo tako, da se poglobimo v vaš trenutni podatkovni ekosistem, ugotovimo, katere podatke imate na voljo, ter ocenimo njihovo kakovost in ustreznost za vaše poslovne cilje.

  • Opredelitev podatkovnih ciljev: Nato skupaj z vami raziščemo, katerim podatkom želite slediti in katere vpoglede potrebujete za usmerjanje svojih poslovnih strategij. Ne glede na to, ali gre za izboljšanje zadovoljstva strank, optimizacijo delovanja ali prepoznavanje novih tržnih priložnosti, zagotavljamo, da so vaši podatkovni cilji usklajeni z vašimi splošnimi poslovnimi cilji.

  • Oblikovanje nadzorne plošče po meri: S pomočjo našega strokovnega znanja in izkušenj na področju MS Power BI in drugih vodilnih orodij BI predlagamo, kako lahko vizualizirate svoje podatke in komunicirate z njimi. Naš cilj je zagotoviti vam intuitivne nadzorne plošče, enostavne za uporabo, ki ponujajo vpogled v realnem času in spodbujajo sprejemanje odločitev na podlagi informacij.

  • Dogovor o obsegu: Tesno sodelujemo z vami pri opredelitvi obsega analitičnega projekta, pri čemer zagotovimo, da izpolnjuje vaše potrebe, hkrati pa je razširljiv in prilagodljiv prihodnjim spremembam.

  • Rešitev prilagojena vašim porebam: Ne glede na to, ali gre za MS Power BI ali drugo rešitev BI, ki bolje ustreza vašim potrebam, nudimo prilagojeno rešitev, ki vaše podatke spremeni v močno sredstvo. V primerih, ko je rešitev zunaj MS Power BI prepoznana kot najboljša, vključimo zunanje strokovnjake iz našega nabora strokovnjakov, da zagotovimo najboljše razpoložljivo strokovno znanje.
     

Zakaj izbrati nas?

Pri EFEKTO PRO verjamemo, da ima vsako podjetje potencial, da še izboljša pregled nad informacijami za odločanje. Z izkušnjami in znanjem na področju poslovno inteligence našim strankam zagotavljamo lažje in boljše odločanje na podlagi dejanskih podatkov. Če izberete nas, ne dobite samo storitve analitike; pridobite partnerja, ki vam bo pomagal krmariti v zapletenem podatkovnem okolju in dosegati še boljše poslovne rezultate.

Ste pripravljeni spremeniti svoje podatke v uporabne pregledne informacije?

Stopite v stik z nami, če želite odkriti, kako lahko naše prilagojene analitične storitve nadgradijo vašo uporabo podatkov. Podajmo se skupaj na to pot, da vaše podatke spremenimo v vaše najdragocenejše sredstvo.

bottom of page