top of page

Nabavne dražbe

Dopolnite nabavni proces s prihranki z uporabo e-dražb

Na današnjem hitro razvijajočem se trgu učinkovitost in inovativnost pri nabavi nista le prednosti – sta nujni. Pri EFEKTO PRO smo specializirani za nadgradnje procesa izbora dobaviteljev in pogajanj z močjo e-dražb oz. e-avkcij. Z ogromno izkušnjami in uporabo odlične rešitve prinašamo velike prihranke in spodbujamo preglednost.

Nabavne dražbe, nabavne avkcije, obratne dražbe, prihranki

Primeri prihrankov z e-dražbami

V naši praksi smo dosegli že več kot 8.000.000 € prihrankov z uporabo elektronskih dražb. Prikazani so le nekateri konkretni prihranki na tipičnih nabavnih kategorijah pri naših strankah.

Razpon prihrankov pri teh primerih se giblje med 7% in 49%. V praksi smo doživeli tudi že 76% prihranek, kar pa je res izjema.

Zakaj e-dražbe?

E-dražbe nadgrajujejo učinkovitost in konkurenčnosti naročanja. Z izvajanjem elektronskih dražb ne le poenostavite postopek iskanja najboljših dobaviteljev, ampak zagotovite tudi pošteno in pregledno konkurenco med njimi. To prinese znatne prihranke in optimalno izbiro dobaviteljev.

Nekaj dejstev o e-dražbah:

  • Poleg cene se lahko vrednotijo tudi drugi kriteriji kot na primer partnerski status, reference, plačilni pogoji, garancija, …

  • Ponudnikom se ponudi možnost sodelovanja v elektronskih pogajanjih. Nikakor se jih v to ne sili.

  • Čas pogajanj se skrajša iz dni na minute.

  • Za ponudnike je sodelovanje popolnoma enostavno.

Naše storitve:

  • Izvajanje e-dražb kot storitev: Skupaj s stranko pogledamo predmet nabave in vse vidike nabave. Elektronsko dražbo izvedemo v imenu stranke, od oblikovanja dražbene strategije do izbire prave platforme in vodenja dogodka, da se zagotovi njegov uspeh. Naš pristop je prilagojen vašim edinstvenim potrebam in zagotavlja, da boste dosegli najboljše možne rezultate v smislu prihrankov, kakovosti in ravni storitev.

  • Uvajanje programskih rešitev: Opolnomočenje prek tehnologije je jedro naše filozofije. Implementiramo vrhunske programske rešitve za e-dražbe, ki so intuitivne in zmogljive ter vaši ekipi omogočajo samozavestno in učinkovito izvajanje dražb.

  • Opolnomočenje vaše ekipe: V znanju je moč in verjamemo v opolnomočenje vaše ekipe za nabavo, da postane odlična. S celovitim usposabljanjem in stalno podporo zagotavljamo, da je vaša ekipa v celoti opremljena za učinkovito vodenje e-dražb, zaradi česar vaš nabavni proces ni le hitrejši, ampak prinaša tudi vrhunske rezultate.

Zakaj izbrati EFEKTO PRO?

Z nami ne uvajate le novega orodja za naročanje. Sprejemate strateškega partnerja, ki je zavezan odličnosti in inovacijam. Z našimi izkušnjami in rezultati smo vodilni na področju nabavnih elektronskih dražb. Našim strankam pomagamo do doseganja odličnih nabavnih učinkov z našo storitvijo izvajanja e-dražb ali pa z uvedbo in podporo sistema pri strankah. Poglejte si nekaj primerov prihrankov z elektronskimi dražbami.

Ste pripravljeni na prihranke iz e-dražb?

Ali ste pripravljeni raziskati, kako lahko e-dražbe nadgradijo vaš proces in prinesejo pomembno vrednost za vaše podjetje? Pišite nam ali nas pokličite še danes, da se pogovorimo o vaših potrebah in odkrijemo, kako vam lahko pomagamo izkoristiti ves potencial elektronskih dražb.

 

Uporabite vašo pogajalsko pozicijo na najučinkovitejši način.

bottom of page