top of page

Upravljanje kategorij

V zapletenem svetu nabave je upravljanja nabavnih kategorij nujno za doseganje operativne odličnosti in spodbujanje trajnostne vrednosti. Pri EFEKTO PRO imamo veliko znanja in izkušenj na tem področju.

Tesno sodelujemo tudi z vodilnim podjetjem za softverske rešitve za upravljanje nabavnih kategorij Cirtuo.

Znanje, izkušnje in aplikativne rešitve združujemo v storitvi s katero našim strankam pomagamo vzpostaviti ali nadgraditi proces upravljanja nabavnih kategorij.  

Upravljanje nabavnih kategorij

Obvladajte nabavo s strateškim upravljanjem nabavnih kategorij

Zakaj se osredotočati na upravljanje kategorij?

  • Izboljšajte strateško nabavljanje: Osredotočite se na nabavne kategorije, da zagotovite sodelovanje z naboljšimi dobavitelji in dosežete najboljše pogoje.

  • Spodbudite prihranke: Najdete potencial in realizirajte znatna znižanja stroškov ob ohranjanju ali izboljšanju ravni kakovosti in storitev.

  • Spodbujajte inovacije: Tesno sodelujte z dobavitelji pri razvoju inovativnih rešitev, ki lahko izboljšajo učinkovitost, kakovost in trajnost.

  • Zmanjšanje tveganja: Proaktivno upravljajte tveganja dobaviteljev in kategorij, da zagotovite neprekinjenost dobave in skladnost nabavljenega blaga in storitev.

Naše storitve vključujejo:

  • Razvoj strategije za nabavne kategorije: Sodelujemo z vami pri razvoju prilagojenih strategij za kategorije, ki so v skladu z vašimi poslovnimi cilji, pri čemer izkoriščamo poznavanje trga in najboljše prakse.

  • Analiza porabe in ocena priložnosti: S celovito analizo porabe identificiramo priložnosti za prihranke in področja za strateško izboljšanje znotraj nabavnih kategorij.

  • Upravljanje in sodelovanje z dobavitelji: Analiziramo in pripravimo ukrepe za nadgradnjo odnosov z dobavitelji s strateškimi partnerstvi, spodbujanjem sodelovanja in inovacij.

  • Implementacija in upravljanje sprememb: Vašo ekipo vodimo skozi implementacijo strategij kategorij, kar zagotavlja nemoteno sprejemanje in minimalne motnje v vašem delovanju.

  • Nenehne izboljšave: Naše svetovanje se ne konča z implementacijo. Zagotavljamo stalno podporo za spremljanje uspešnosti, prepoznavanje nadaljnjih izboljšav in zagotavljanje, da se upravljanje vaših kategorij razvija v skladu z vašimi poslovnimi potrebami.

Ste pripravljeni nadgraditi vaše upravljanje kategorij za doseganje še boljših rezultatov?

Stopite v stik z nami še danes, da skupaj najdemo možnosti in izvedemo izboljšave na področju upravljanja nabavnih kategorij.

bottom of page