top of page

Splošni pogoji

1. Uvod


Ti splošni pogoji (v nadaljevanju: pogoji) urejajo uporabo spletne strani https://www.efektopro.si (v nadaljevanju: spletna stran) in storitev, ki jih ponuja EFEKTO PRO d.o.o. (v nadaljevanju: podjetje). Z uporabo spletne strani ali katerekoli storitve, ki jo ponuja podjetje, uporabnik izraža svoje strinjanje s temi pogoji. Če se z pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne strani in storitev podjetja.

2. Pravice intelektualne lastnine


Vsebine, objavljene na spletni strani, vključno z besedili, grafikami, logotipi, ikonami, slikovnim materialom, avdiovizualnim materialom in programsko opremo, so last podjetja ali njegovih licencodajalcev in so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Uporabniki smejo vsebine uporabljati izključno v osebne, nekomercialne namene in jih brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja ne smejo kopirati, razmnoževati, ponovno objavljati, prenašati ali distribuirati.

3. Omejitev odgovornosti


Podjetje si prizadeva zagotoviti točnost in ažurnost podatkov na svoji spletni strani, vendar ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali pomanjkljivosti v vsebinah. Podjetje ne odgovarja za škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe spletne strani in storitev ali nemožnosti uporabe spletne strani in storitev.

4. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov


Podjetje se zavezuje k varovanju zasebnosti uporabnikov in bo zbrane osebne podatke uporabljalo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Podrobnosti o zbiranju in obdelavi osebnih podatkov so navedene v Izjavi o varovanju zasebnosti, ki je dostopna na spletni strani.

5. Spremembe pogojev


Podjetje si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev brez predhodnega obvestila. Spremembe začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani. Uporabniki so dolžni redno preverjati pogoje in se seznaniti s spremembami.

6. Veljavna zakonodaja


Za te pogoje in za vse spore, ki bi izhajali iz uporabe spletne strani ali storitev podjetja, se uporablja pravo Republike Slovenije. Za reševanje morebitnih sporov so pristojna sodišča v Republiki Sloveniji.

7. Kontaktni podatki


Za vprašanja in informacije v zvezi s pogoji ali storitvami podjetja se lahko uporabniki obrnejo na info@efektopro.si ali telefon +386 41 365 286.

Datum: januar 2024
EFEKTO PRO d.o.o.
 

bottom of page