top of page

Nabavnik po potrebi

Zagotovite si dovolj nabavnih strokovnjakov ob povečani fleksibilnosti

V dinamičnem nabavnem okolju lahko dostop do pravega strokovnega znanja ob pravem času prinese konkurenčno prednost. S storitvijo Nabavnik po potrebi vam ponujamo dostop do pravega nabavnika za čas, ko ga potrebujete. Ne glede na to ali gre za konkreten projekt, nabavno kategorijo ali časovno obdobje z našo storitvijo zapolnete vrzel a vseeno ostanete fleksibilni.

Nabavnik po potrebi, Najem nabavnega strokovnjaka

Nabavni strokovnjaki, ki želite sodelovati z nami kot Nabavnik po potrebi, ste vabljeni, da izpolnite prijavo. Hitro vas bomo poklicali, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Zakaj sodelovati z nami?

Prinašamo bogato znanje in praktične izkušnje pri optimizaciji nabavnih procesov. Poglobimo se v nianse vaših trenutnih operacij, prepoznamo ozka grla in neizkoriščene priložnosti izboljšanje uspešnosti. Naše svetovanje ni le svetovanje. Gre za uporabne rešitve in praktično izvedbo, ki vodijo do resničnih rezultatov.

Naše storitve vključujejo:

Strokovno znanje po meri: V našem naboru imamo nabavne strokovnjake za različne nabavne kategorije. Ob vpisu v našo bazo preverimo znanja in reference zato, da vam lahko ponudimo najprimernejšega strokovnjaka za vaše potrebe.

  • Fleksibilnost in učinkovitost: Najem strokovnjaka za posamezen projekt ali za določeno obdobje nudi prilagodljivost za reševanje vaših potreb po nabavi brez dolgoročne zavezanosti zaposlitve za polni delovni čas. Ta model ne le optimizira vašo operativno učinkovitost, ampak tudi zagotavlja, da imate dostop do vrhunskega strokovnega znanja takrat in tako dolgo, kot ga potrebujete.

  • Takojšen učinek: Naši strokovnjaki so izkušeni strokovnjaki, ki se lotijo dela ter s seboj prinašajo bogato znanje in izkušnje, ki lahko takoj pozitivno vplivajo na vašo strategijo. Spretni so pri hitrem razumevanju potreb in vključevanjem v delo z vašo ekipo.

  • Prenos znanja: Naši strokovnjaki poleg izvajanja projektov prenašajo svoje znanje in veščine na vašo interno ekipo. Ta pristop ne le kratkoročno poveča zmogljivosti vaše ekipe, ampak jo tudi dolgoročno okrepi z dodatnimi kompetencami.


Prepričani smo, da lahko pravi strokovnjak dopolni vašo strategijo nabave, spodbudi prihranke in zagotovi vrednost, ki daleč presega stroške.


Naša storitev Nabavnik po potrebi je zasnovana tako, da je primerna za podjetja vseh velikosti. V manjših podjetjih je pomanjkanje nabavnega kadra zelo pogosto. V večjih podjetih pa dostikrat zmanjka nabavnega kadra za večje projekte ali nadomeščanja.

Ste pripravljeni povečati fleksibilnost vaše nabave?

Ne dovolite, da bi pomanjkanje lastnih virov zaviralo vaš razvoj. Pišite nam še danes, če želite izvedeti, kako lahko naša storitev Nabavnik po potrebi vaši organizaciji prinese strokovno podporo pri nabavi, prilagojeno vašim specifičnim projektom in potrebam.

bottom of page