top of page

Sourcing

Sourcing ni le proces, je priložnost za spodbujanje vrednosti, inovacij in konkurenčne prednosti za vaše podjetje. Pri EFEKTO PRO smo specializirani za izvajanje nabavnih dejavnosti v strateška sredstva. S poudarkom na sodelovanju, tehnologiji in vpogledih v panogo našim strankam pomagamo pri doseganju odličnosti na različnih nabavnih kategorijah, implementaciji najsodobnejših rešitev za e-nabavo ter pri vodenju pomembnih investicij.

Sourcing, eSourcing, Sourcing aplikacija

Naše osnovne storitve na področju sourcinga:

Sourcing dogovorjenih nabavnih kategorij: Poznavanje trga, metodologij in orodij nam omogoča učinkovito izvajanje sourcinga:

  • iskanje ustreznih dobaviteljev za različne nabavne kategorije

  • priprava RFP dokumentacije

  • pridobivanje in analiziramo ponudb

  • pogajanja

Pomagamo vam prepoznati najboljše dobavitelje, se pogajati za ugodne pogoje in zagotoviti trajnostno vrednost za vaše podjetje, s čimer zagotovimo, da so vaše strategije nabave usklajene z vašimi splošnimi poslovnimi cilji.

 

Programske rešitve za e-sourcing: V današnji digitalni dobi je za uspeh pri iskanju ključnega pomena imeti prava orodja. Implementiramo najsodobnejše programske rešitve za e-sourcing, ki poenostavijo vaše procese nabave, izboljšajo sodelovanje in zagotavljajo vpogled v uspešnost dobaviteljev. Naš pristop ne le opolnomoči vaše ekipe za učinkovito vodenje e-sourcingas, ampak tudi spodbuja kulturo nenehnih izboljšav in inovacij.

 

Upravljanje pomembnih investicij: Ko gre za vodenje večjih investicij je najpomembnejši začetni pristop in strategija do končne izvedbe. Z našimi izkušnjami zagotavljamo celovito podporo pri vodenju investicij. Zaradi pomanjkanja človeških virov v podjetjih je vodenje investicij dostikrat kadrovsko podhranjeno. Našim strankam pomagamo zagotavljati konkurenčno okolje pri vodenju investicij in s tem zagotovimo optimalno časovnico, kakovost in porabljena sredstva.

Zakaj sodelovati z nami?

Pri EFEKTO PRO verjamemo v moč partnerstva in vrednost prilagojenega pristopa. Zaradi naše zavezanosti odličnosti, skupaj z našimi obsežnimi izkušnjami in inovativnimi rešitvami, smo idealen partner za organizacije, ki želijo odličnost na področju sourcinga. Mreža partnerskih strokovnjakov omogoča delovanje na širokem področju nabavnih kategorij. Ne glede na to, ali želite optimizirati sourcing specifične nabavne kategorije, sprejeti digitalne rešitve za e-sourcing ali izvajati pomembne investicije, smo vam pripravljeni pomagati na poti do uspeha.

Izkoristite potencial lastne ekipe z našo pomočjo.

Ste pripravljeni sprostiti polni potencial sourcing aktivnosti?

Stopite v stik z nami, skupaj bomo pogledali, kako lahko naše strokovno znanje in izkušnje okrepijo vašo organizacijo, da doseže še boljše rezultate, poveča vrednost in konkurenčnost na trgu.

Zgradimo strateško partnerstvo, ki vzpodbuja vaš razvoj.

bottom of page